Laatste kans op deelname Model & Mannequin 2019

Je droomt ervan om te schitteren in een modemagazine, op de catwalk en tijdens een show? Model & Mannequin biedt deze unieke ervaring!! De instapdrempel is laag: geen ervaring. Wij gaan op zoek naar jong en nieuw talent.

Model & Mannequin is een modellenwedstrijd dat 32 jaar geleden voor de eerste keer werd georganiseerd door prominente gezichten uit de fashion wereld met als doel om elk jaar nieuwe gezichten te ontdekken.

Op de halve finale van 25 november worden er 20 dames en 10 heren geselecteerd voor de exclusieve reis naar Parijs. Tijdens deze reis die doorgaat in de paasvakantie, gebeuren er verschillende fotoshoots met top fotografen. Deze foto’s worden gebruikt om jouw portfolio uit te breiden en worden beoordeeld door een vakjury.

Als slot is er een mooie finaleshow met een vakjury waar er 4 winnaars worden gekozen waarvan 2 voor mannequins en 2 fotomodellen. Deze winnaars zullen voor verschillende magazines en modehuizen mogen werken.

Als extra krijgen de winnaars een exclusief contract bij het nieuwe bureau ModelsOnline.

Inschrijven kan hier : https://goo.gl/YM2yuZ

Mannequin & Model

Mannequin en Model is DE springplank tot een toffe bijverdienste en/of een carrière in de modewereld.

Mannequin en Model is 25 jaar geleden onstaan uit het initiatief van een groep jonge mensen die reeds hun sporen verdiend hadden op de catwalk en tijdens fotoshoots. Deze kennis en ervaring wil Mannequin en Model doorgeven aan nieuw talent.

Contact

Klik hier om ons te mailen!

Adress : Kronenburgstraat 98-100 , 2000 Antwerpen

Social Media